Kunsthåndverksmarkedet på Kirkeristen i Oslo 15.-17.augpublic.jpeg

Som kunstner har jeg vært med på utstillinger over hele landet, og kommet til mange flotte steder og møtt engasjerte og fine folk. I år er jeg med på en utstilling på Bakketunet, innerst i Hjørundfjorden. Der tror jeg det er svært vakkert, og jeg gleder meg til å ta en tur i løpet av sommeren.

public.jpeg

Separatutstilling i Galleri Osebro, Porsgrunn

19.10-17.11.2019

osebrodag.jpg

public.jpeg

Hurra, her kommer vi – vi er på vei til Villvin Kunsthåndverkmarked! Dag Bratbergsengens underlige fantasivesener stiller seg i kø for å oppleve årets marked😊. Bratbergsengens figurer er hybrider som peker på både det dyriske og det menneskelige. Hans kunst er kjent og kjær for mange av oss, og mange av hans noe underlige figurer, treffer oss rett i hjertet. Bratbergsengen har deltatt på en mengde kollektivutstillinger, har hatt flere separatutstillinger, har hatt utsmykkingsoppdrag og har mottatt flere kunstnerstipend. Det er en glede å ønske Dag hjertelig velkommen tilbake til årets marked, 11.-13. juli på Torvet i Risør.


Utstilling på Szerpentin Szalon, Budapest, Ungarn

NB! 30.mars til 30. april

Utstilling på Szerpentin Szalón Régiségbolt és Kávézó i Budapest i hele April, sammen med min kjære Grete Anna Vangen.

Szeretettel várunk Mindenkit a Szerpentin Szalon megnyitóján, ami egyben Grete Anna Vangen és Dag Bratbergsengen norvég kerámikusok kiállitásának megnyitója is . 2019 március 30.-án, szombaton, 14.00 órakor.

szerpentin.jpg
 

Verkstedopphold i Kecskemét, Ungarn

01.04.- 30.04.2019

I hele april skal jeg ha et verksted opphold  (art residency) på Det Internasjonale keramikksenteret i Kecskemét, Ungarn.